BEST FRESH

BEST FRESH Best fresh

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 41 beoordelingen
8 jul 2019 om 19:44 Smoothies zijn super lekker en de broodjes zijn goed gemaakt !
15 mei 2019 om 17:25 Lekkere verse broodjes en smoothies, zeker een aanrader! Beste broodjeszaak van overijse
30 apr 2019 om 20:20 Brood was hard dus de vuilbak in. Warm eten, vlees degoutant. We hebben voor 51euro besteld en alleen de pannekoeken opgegeten en quich. Schandalig dat je voor 50euro moet bestellen! Nooit Meer! Bedank
9 apr 2019 om 17:49 Heerlijke verse broodjes en lekkere pasta . Altijd op tijd en heel vriendelijk! Beste broodjeszaak in de buurt, zeker met de snelle leveringen !!!
6 mrt 2019 om 17:10 Levering gebeurde pas nadat ik belde om te vragen waar het bleef, maar dan had ik het wel na 5 minuten. Vriendelijke koerier en lekker eten!
24 jan 2019 om 15:22 J’ai commander et payer sur l’app Et j’ai reçus ma commande par un monsieur du cartier qui avait reçus ma commande par erreur! Après plus de 2H c’etait Froid quand j’ai reçus ma commande par ce voisin . Très déçus !!!! Je ne commanderais plus JAMAIS
21 jan 2019 om 14:23 Zeer lekker!
15 jan 2019 om 3:06 I truly wish I could offer a more positive review. The food was edible / didn't make us ill and there are lots of veg. options. Another plus, the beers were very nice; there were a couple available we haven't seen elsewhere. Also, very democratic prices.
18 dec 2018 om 15:37 Very bad customer service! waited 2 hours and 30 min to get my order. fake telephone number provided so impossible to join them. and order was cold and not tasty. will never order there again
13 dec 2018 om 20:50 Heel lekker!
16 nov 2018 om 21:55 2e keer op rij dat ik om 19u30 bestel. De bestelling lukt gewoon, maar het restaurant is dan blijkbaar al gesloten en er wordt niks geleverd. Helaas kom ik er dan pas om 21u achter als alle andere restaurants ook al toe zijn...
29 okt 2018 om 17:20 was lekker, veel groenten maar jammer dat de worteltjes niet vers waren maar uit een potje.